If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой може ли да ми каже колко струва предно стакло?дали не е по-добре да ида да ми оправят това то не е спукано много за сега и ако ми го залепят и спре да се пука мога да карам с това.моля за мнения
На мен някакви вандалчета май са ми спукали предното стъкло, та и аз трябва да го сменям. Каското трябва да го покрие. Имам въпрос. Тук всички говорят за Кобра. Други реномирани фирми няма ли? Защото от Кобра ми предлагат стъкло, верно изгодно - 120лв с монтажа, ама с тонирано в зелено. Много грозно ще стане. Моята Алфа е Бордо металик и това зеленото ще лепне .....
Колега, през юли сменях предно стъкло на мойта. Фирмата е официален представител за Pilkington и се намира в близост до Кобра. За мойта сложиха Splintex - 192лв с поставянето. По мое мнение е по-добро от турските в Кобра... Ако те интересува писши на ЛС да ти дам телефона на фирмата.
ПС: ... ДЗИ примерно със сигурност работи с тях, щото съм проверявал ...
Как мислите, това зелено тонирано стъкло няма ли да е в контраст с червената Алфа? Не съм виждал колко е зелено, но имам някакви притеснения. Ако е леко зелено мисля, че няма да е фрапантно, но исках да почерпя опит от колеги, които имат такива. Моля дайте мнение.
колега, на повечето коли стъклата са тонирани в зелено... това изобщо не може да се забележи; да не говорим, че ако погледнеш през нетонирано стъкло ще те дразни... нещо като на москвич седмак 1960 год.
слагай смело
П.С. има стъкла със зелена лента в горния край - пази от заслепяване (да не си пускаш сенниците); дори и такова да е - не се притеснявай, отвън изглежда просто като по-тъмна лента
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Колеги и аз като вас днес сутрината влизам в колата и оп кво да видя лека пукнатина на предното стъкло. Та и аз сега ще тррябва да го сменя. Това във Кобра 155лв. с монтажа и прехвърлянето на ваденките ли е?
Колеги и аз като вас днес сутрината влизам в колата и оп кво да видя лека пукнатина на предното стъкло
и на мен същото ми се случи тази сутрин пукнатината ми прилича на такава от въздушна пушка - много малка и с кръгъл диаметър , а от там се е нацепило настрани . Имал съм от камъче , изхвръкнало с голяма скорост изпод гумите на камион и знам как изглежда .
Предлагат ми оригинално втора употреба за 70лв . Какво мислите по-добре такова ли да си сложа отколкото турските или застрахователите ще искат да е ново от Кобра/Мустанг/... , че не знам как се процедира в такива случеи (имам каско)
За колегата със червената алфа ''NAS'' аз съм карал червена кола и беше с оригинално зелено затъмняване така че не се притеснявай,смело слагай и кажи как е че и моето е за смяна
Comment